Rólunk

Üdvözölünk az Artotek világában!

 

Művészeti alkotást venni igazi öröm. Izgalmas felfedezni egy új tehetséget vagy megszerezni egy elismert művész nagyszerű alkotását. Nemcsak a lelkünket teszi gazdagabbá, de választásunkkal értéket veszünk és magunkról is jelzést küldünk a világ felé.

 

Összekötünk a művészettel!

Az Artotek célja, hogy a művész és közönsége egymásra találjon, a műalkotások pedig a legegyszerűbben és legkedvezőbb áron eljussanak Hozzád, akiknek valójában készültek.

Fontos számunkra, hogy látogatóink a lehető leggyorsabban tájékozódhassanak az értéket teremtő alkotókról és pillanatok alatt megtalálhassák a számunkra legszebb és legjobb befektetést nyújtó, valódi művészeti értéket képviselő műveket.

Az Artotek mindenki számára elérhetővé teszi a műalkotásokat. Igazán könnyűvé válik a legújabb kedvenc festményed, szobrod vagy például kerámia alkotásod megvásárlása.


Értéket adunk!

Az Artotek nagyszerű online eladási platformot biztosít a galériáknak, kereskedőknek és művészeknek, hogy bemutathassák és jutalékmentesen értékesíthessék eladásra szánt alkotásaikat.

A gyűjtőknek és műkedvelőknek pedig lehetőséget adunk arra, hogy egy mindenki számára elérhető és egyszerűen kezelhető adatbázisban találják meg a számukra a szépet és értékeset.

A sikeres műtárgykeresést a mentési és hirdetésfigyelői funkciók is segítik azért, hogy oldalunk látogatójaként megtalálhasd és megvehesd a Neked tetsző alkotásokat.


Ismerd meg és szeress bele!

Az Artotek nemcsak gyors és kedvező módot kínál a műtárgyvásárlásra, de biztonságosabbá is teszi a vásárlást az eladóval való közvetlen kapcsolatfelvétel lehetősége és az online tér adta lehetőségek által.

Platformunkon az egyes műalkotásokról szinte minden fontos alapinformáció elérhető, de egyik sem tömegtermék, mindegyik egyedi és különleges!

A művek létrejöttének körülményeiről, eredetéről, történetéről az eladók szolgáltatnak információt számodra, legyen szó galériáról, műkereskedőről, magáról a művészről vagy magánszemélyről - mindent megtudhatsz a felkínált alkotásokról!

Az Artoteket Neked hoztuk létre és minden lehetőséget megadunk számodra, hogy igazán időtálló és a szemnek is kedves értékhez juthass.